PRODUCEREA DE SUBANSAMBLE MECANO-SUDATE | PRELUCRARI PRIN ASCHIERE PE STRUNGURI CU COMANDA NUMERICA | STRUNJIRE, FREZARE, GAURIRE, FILETARE
  • PRELUCRARE PRIN ASCHIERE

  • PRELUCRARI PE FREZA UNIVERSALA

  • SUDURA CU ARGON

  • ATELIER CONTROL DIMENSIONAL

  • HALE INDUSTRIALE

  • REPARATII INSTALATII INDUSTRIALE

1 2 3 4 5 6

Activitate

Societatea SC OLTMOTOR SRL isi desfasoara activitatea in Slatina unde detine ca si spatii de lucru aproximativ 2000 mp din care 1600 de mp de hale industriale dotate cu poduri rulante si electropalane intre 1000 si 4000 de kg potential de ridicare.

Societatea a luat fiinta in anul 2006 avand ca principal obiect de activitate producerea de constructii metalice si parti componente ale acestora, avand un personal de 25 de angajati in prezent.

In cadrul siteului nostru puteti viziona lista cu utilajele din dotare si poze cu exemple de lucrari efectuate de-a lungul timpului.

Realizarea reperelor se face cu personal cu exeperienta vasta in domeniul constructiilor sudate si al preclucrarilor prin aschiere pregatit sa faca fata exigentelor clientilor nostrii atat de pe piata interna cat si din tari precum Slovacia, Germania, Austria, Franta, UK.

Fiecare dintre clientii nostrii nu depaseste o pondere mai mare de 10 procente din capacitatea de lucru asigurandu-se ca in permanenta sa avem activitate constanta si sa asiguram posibilitatea acapararii de noi piete si noi clienti in orice moment!

Personalul tehnic este format de 2 ingineri mecanici si trei maistri care asigura desfasurarea proceselor tehnologice de productie acestia fiind intr-o stransa legatura si permanenta comunicare cu personalul format din tehnicieni, sudori, frezori, strungari,operatori CNC, lacatusi mecanici, ajustori, ambalatori, sistemul de control al calitatii!

Obiectivele principale sunt imbunatatirea metodelor de lucru si consloidarea relatiilor cu actualii clienti, dezvoltarea de noi strategii de marketing pentru a aduce noi clienti, in scopul de a face noi investitii in utilaje si personal!

Tipurile de piese executate pe utilajele din dotare piese pe care le puteti viziona si pe siteul nostru se adreseaza industriei auto, industriei prelucratoare, industria muzicala, aparatura medicala, industria publicitara, dar si industriei producatoare de armament, precizia de prelucrare pe utilajele cu comanda numerica fiind de microni.

Lucram piese atat de serie mica cat si piese de serie mare, colaborand pe partea de acoperiri cu zinc, galvan, nitrurare cu parteneri locali!

Pe partea de suduri si confectii metalice avem de asemenea colaboaratori locali pe partea de vopsire pentru procedeul de vopsire in camp electrostatic! Pentru tipuri de piese prelucrate mecanic sau prin aschiere si pentru piese mecano sudate puteti vedea exemple in sectiunea galerie din site ul nostru. Alte detalii le puteti afla direct de la noi pe adresele de e mail si direct prin telefon la numerelle de telefon afisate.

Ne gasiti la:

SC OLTMOTOR N2006 SRL

Adresa:
Str. Gr. Alexandrescu, nr.17, bis
 
Telefon:
+40.745 145 606
+40.744 778 033
+40.723 301 702
 
Fax:
+40.249 435 585
 
Email:
george@oltmotor.ro
elena@oltmotor.ro
oltmotor@yahoo.com